Buat para pemegang prinsip “Ketemu langsung kawin” (Jomlo wkwkwk, santai jomlo gak dosa kok), pernah ngerasa ngiri liat muda-mudi mesra berduan? Dimotor, mal, di jalan2, di tempat pariwisata. Me ? dulu iya, sekarang ? tambah cemburu dan tambah tambah ngiri buuanget.. tapi eit tunggu dulu, ini ceritanya hahaha…..

Hari minggu lalu 08 januari 2012 bareng anak2 ngaji tamasya ke pantai Sundak Gunung Kidul, dari awal kedatangan (10.30) sampai pulang hujan turun gak berhenti2 (15.00), ceh tambah romantis aja di pantai 😀

Sambil bengong nunggu ujan agak reda2, nongkrong di warung sambari nyeruput teh panas rasa mbayar hahah… -anak2 udah pada nyebur aja sambil ujan2an-. Bengong terus, gak kerasa udah berapa kali liat muda-mudi mesra berduan lewat depan mata, maklum rame lagi libur. Gak sadar kalo ternyata banyak juga pasangan yang udah berumur pada jalan berduaan mesara banget ckckck. Tiba2 fikiran jadi nerawang, ya Allah begimana caranya mereka udah pada usia lanjut tapi masih bisa menjaga kemesraan, masih saling setia -ni moment merubah pandangan hidup ane tentang “susah banget ngungkapinnya” kemesraan-.

Jadi inget lagunya Shania Twain yang “Forever And For Always” dan Colbie Caillat dengan “I Do” nya.


It’s always been about me, myself, and II thought relationships were nothing but a waste of timeI never wanted to be anybody’s other halfI was happy saying I had a love that wouldn’t lastThat was the only way I knew ’til I met you
You make we wanna sayI do, I do, I do, do do do do do do doYeah, I do, I do, I do, do do do do do do
‘Cause every time before it’s been like maybe yes and maybe noI can’t live without it, I can’t let it goOoh what did I get myself into?You make we wanna say I do, I do, I do, I do, I do, I do
Tell me, is it only me, do you feel the same?You know me well enough to know that I’m not playing gamesI promise I won’t turn around and I won’t let you downYou can trust I’ve never felt it like I feel it now
Baby there’s nothing, there’s nothing we can’t get throughSo can we sayI do, I do, I do, do do do do do doOh baby, I do, I do, I do, do do do do do
‘Cause every time before it’s been like maybe yes and maybe noI won’t live without it, I won’t let it goWhat more can I get myself into?You make we wanna say
Me, a family, a house, a familyOoh, can we be a family?And when I’m eighty years old I’m sitting next to you
And we’ll remember when we saidI do, I do, I do, do do do do do doOh baby, I do, I do, I do, do do do do do
‘Cause every time before it’s been like maybe yes and maybe noI won’t live without it, I won’t let us goJust look at what we got ourselves intoYou make me wanna say I do, I do, I do, I do, I do, I doLove you


In your arms I can still feel the way you
Want me when you hold me
I can still hear the words you whispered
When you told me
I can stay right here forever in your arms

And there ain’t no way
I’m lettin’ you go now
And there ain’t no way
And there ain’t not how
I’ll never see that day

[Chorus]
Cause I’m keeping you
Forever and for always
We will be together all of our days
Want to wake up every
Morning to your sweet face always

Mmmm, baby
In your heart I can still hear
A beat for every time you kiss me
And when we’re apart,
I know how much you miss me
I can feel your love for me in your heart

And there ain’t no way
I’m lettin’ you go now
And there ain’t now way
And there ain’t no how
I’ll never see that day

[Chorus]

(I want to wake up every morning)

In your eyes (I can still see
The look of the one) I can still see
The look of the one who really loves me
(I can still feel the way that you want)
The one who wouldn’t put anything
Else in the world above me
(I can still see love for me) I can
Still see love for me in your eyes
(I still see the love)

And there ain’t no way
I’m lettin’ you go now
And there ain’t no way
And there ain’t no how
I’ll never see that day

Angin pantai sepoi2, ujan rintik2 (pas banget buat ngelamun/mikir), ane terkagum2 lama sekali, MESRA SAMPAI TUA, iriii banget liatnya. Ane coba menelusuri ke kedalaman batin ane, mencari kotak rahaisa penyimpanan semua memori perasaan ane, ta simpan pengalaman ini di kotak di kedalaman batin, biar inget dan terptari, MESRA SAMPAI TUA. Ya Allah jadikan ane dan istri ane nanti mesra sampai tua.

Bener jadi “sayang” liat muda-mudi yang lagi bermesraan, sayang kalo kemesraannya cuma sampai disitu aja, kita do’akan semoga mereka Mesra Sampai Tua. Amin.

(Visited 1 times, 1 visits today)